Välj en sida

Bättre kvalitet, miljö och ekonomi med Bostadsbyggen

Vi arbetar för att se till att våra kunder skall blir nöjda med vårt arbete. Det handlar om ett gemensamt mål och förhoppningsvisst ett långvarigt samarbete. Att föreslå och bidra till alternativa lösningar för bättre kvalitet, miljö och ekonomi ser vi som en självklarhet.

Bostadsbyggen – Vår historia

Vår historia

Bostadsbyggen i Norrtälje AB utför alla slags byggnationsarbeten; nybyggnation, till- och ombyggnad men också rotarbeten, försäkringsskador och anpassningsarbeten. Vi har även samarbete med andra byggföretag vid arbetstoppar. Vi arbetar för att se till att våra kunder skall blir nöjda med vårt arbete. Det handlar om ett gemensamt mål och förhoppningsvisst ett långvarigt samarbete. Att föreslå och bidra till alternativa lösningar för bättre kvalitet, miljö och ekonomi ser vi som en självklarhet.

Bostadsbyggen i Norrtälje AB bildades 2007  som är en utveckling av det tidigare företaget Ulf Videfors Bostadsbyggen AB. Anställda, kontor och lager har förts över till det nya företaget. Detta gjordes med tanke på generationsskifte. Vår hemadress är Norra Nånö, Norrtälje där kontor och förråd finns. Idag har företaget åtta stycken byggnadsarbetare anställda, en deltids kontorist och fungerar som general/totalentreprenör vid nästan alla uppdrag. Byggservice har utförts sedan 1988. Skadebesiktningar har utförts till fastighetsägare och försäkringsbolag i flera år av vår arbetsledare. Arbeten utförs oftast i arbetslag där två stycken arbetar tillsammans, vid mindre jobbar man ensam. Förutom privata och engångskunder är vi upphandlade för anpassningsarbeten åt Österåkers kommun och utför även denna typ av arbeten åt Norrtälje kommun. Vi har års avtal hos If försäkringsbolag och Moderna försäkringar. Fram till hösten 2011 hade även det gamla företaget ramavtal med Armada fastigheter där arbetet utförts sedan 1998. Dessa kunder har vi arbetat för i många år.

Bostadsbyggen

Bostadsbyggen

Våra lokaler i Nånö

Tag kontakt för en kostnadsfri offert. Vi ser fram emot att höra från dig!

 

Altan

Husbyggnation

Kök

Badrum

Garage

Öppen spis