Om oss

2007 bildades Bostadsbyggen i Norrtälje AB som är en utveckling av det tidigare företaget Ulf Videfors Bostadsbyggen AB. Anställda, kontor och lager har förts över till det nya företaget. Detta gjordes med tanke på generationsskifte. Hemadress är Norra Nånö, Norrtälje där kontor och förråd finns. Idag har företaget åtta stycken byggnadsarbetare anställda, en deltids kontorist och fungerar som general/total entreprenör vid nästan alla uppdrag.  Vi har även samarbete med andra byggföretag vid ”arbetstoppar”.

Vi utför alla slags byggnationsarbeten som ny, till och ombyggnad men också rot arbeten, försäkringsskador och anpassningsarbeten. Byggservice har utförts sedan 1988. Skadebesiktningar har utförts till fastighetsägare och försäkringsbolag i flera år av vår arbetsledare. Arbeten utförs oftast i arbetslag där två stycken arbetar tillsammans, vid mindre jobbar man ensam.

Förutom privata och engångskunder är vi upphandlade för anpassningsarbeten åt Österåkers kommun men utför även sådana arbeten åt Norrtälje kommun Vi har års avtal hos If försäkringsbolag och Moderna försäkringar.

Fram till hösten 2011 hade även det gamla företaget ramavtal med Armada fastigheter där arbetet utförts sedan 1998. .Dessa kunder har vi arbetat för i många år.

Vi arbetar för att se till att våra kunder skall blir nöjda med vårt arbete. Det handlar om ett gemensamt mål och förhoppningsvisst ett långvarigt samarbete.

Att föreslå och bidra till alternativa lösningar för bättre kvalitet, miljö och ekonomi ser vi som en självklarhet