Välj en sida

Om  oss

Vi arbetar hårt.

Vårt koncept

Bostadsbyggen i Norrtälje AB utför alla slags byggnationsarbeten; nybyggnation, till- och ombyggnad men också rotarbeten, försäkringsskador och anpassningsarbeten. Arbetena utför vi ofta som totalentreprenader och vi samarbetar med rörmokare, elektriker, målare, mattläggare och plattsättare. Vi arbetar hårt för att se till att våra kunder skall blir nöjda med vårt arbete. Det handlar om ett gemensamt mål och förhoppningsvisst ett långvarigt samarbete. Att föreslå och bidra till alternativa lösningar för bättre kvalitet, miljö och ekonomi samt att arbeta enligt gällande branschregler ser vi som en självklarhet.

historik

Bostadsbyggen i Norrtälje AB bildades 2007 och har idag elva anställda. Vår besöksadress är strax norr om Norrtälje i Norra Nånå, där vi har vårt huvudkontor och förråd.

Eftersom vi endast har byggnadsarbetare anställda köper vi in andra kompetenser som till exempel elektriker, rörmokare, plattsättare, målare, golvläggare mm för att få rätt kompetens.

Vårt mål sedan start har varit att se till att bygga upp ett gott anseende genom att våra kunder blir våra reklampelare.

Det handlar om att arbeta mot ett gemensamt mål för att få kunden nöjd och vi få mer reklam!

 

Telefon

0176-10960

Adress

Norra Nånö,
Norrtäljevägen 783
76173 Norrtälje